Algemene voorwaarden
Saunacenter Ô-Silence 
9041 Oostakker 
Btw: 0899 830 396  
E-mail: info@o-silence.be 
Tel: 0497/81 43 54

Privacy
Ô-silence respecteert uw privacy voor 100% . Uw gegevens worden niet vrijgegeven aan derden. Uw e-mail adres wordt enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwigheden, acties, promoties, etc. Uw e-mail wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. U kan steeds op elk moment uw e-mail adres uit de lijst laten verwijderen.
Verkoopvoorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij Ô-silence plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.
Aanbiedingen en promoties
Zijn steeds van tijdelijke duur en zolang de voorraad strekt. Ô-silence kan na afloop van de aanbieding of promotie niet langer garanderen de producten te kunnen leveren of de prijzen te kunnen aanhouden die van toepassing waren op de aanbieding of promotie.
Product
Het saunalandschap aangeboden op onze site is ter goeder trouw beschreven, en voldoet aan de normen en Belgische wetgeving. De klant kan hieraan geen rechten ontlenen. Ô-silence kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of foutief gebruik van het saunacomplex. 

Betalingen
Wij aanvaarden betalingen contant - voor reservering ook via overschrijving. Alle prijzen vernoemd op onze site zijn inclusief 21% BTW..Onze artikelen zijn contant betaalbaar.
Reservaties
Hoe reserveren en betalen. Reserveren kan via mail of telefonisch op 0497/814354

Cadeaubonnen
Een cadeaubon kan je steeds afhalen na een telefoontje of bezoek aan ons saunacomplex, en wordt contant betaald. Je kan ook per e-mail een cadeaubon bestellen, deze wordt dan vooraf betaald op ons bankrekeningnummer, elke cadeaubon heeft een nummer en deze bon is enkel geldig indien deze is betaald. Onze cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig.

Garantie
Garantie op bepaalde producten wordt door ons enkel gegeven wanneer die garantie ook verstrekt wordt door onze toeleveranciers en fabrikanten van die producten. De garantievoorwaarden worden dan ook bepaald door de toeleveranciers of fabrikanten.

Aansprakelijkheid
Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van het door Ô-silence ter beschikking gestelde saunalandschap of van de aangeleverde producten. In geen geval kan Ô-silence aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke- of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Ô-silence aangeleverde producten aan de klant of aan een derde. Ô-silence is niet aansprakelijk en zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Wij zullen dus ook niet verplicht zijn tot betaling van schadevergoeding, uit welken hoofde dan ook. Gelieve de accommodatie en producten dan ook op een verantwoorde manier te gebruiken.

Huisregels
Zie huisregels
Toepasselijk Recht
Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Ô-silence en onze klanten is de rechtbank van Gent bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen.

  


 
 
Wellnesslounge Ô-Silence
Boesman Stefan - De Bruyne Ilse

Elzenhof 5
9041 Oostakker (Gent)
info@o-silence.be
Tel: 0497/81 43 54